Brød

Trænger du til at forkæle dig selv, familien eller dine ansatte med friskt morgenbrød? Så er Kenneths Bageri i Ballerup eller Rødovre det helt rigtige valg!

Hos Kenneths Bageri sætter vi en stor ære i at bage brød med en masse smag og en god krumme. Vi har et overtag af klassiske produkter i vores sortiment såsom det almindelige hvide franskbrød med birkes, men vi er naturligvis også med på nye trends såsom surdejsbrød. Vores største udvikling de sidste mange år er vores arbejdsmetoder, hvor vi har implementeret forskellige surdeje, fordeje og langtidshævede deje, som alle giver en bedre smag og oplevelse, når man spiser vores brød.

Vi lægger meget tid og arbejde, men også kærlighed, i vores brød, hvilket også bidrager til den gode konsistens og lækre smag. For eksempel tager et surdejsbrød 3,5 døgn at lave. Først skal surdejen køres og hvedesurdejen skal laves. Derefter kører man dejene sammen, som så skal ligge yderligere 24 timer på køl, inden brødet endelig kan bages i ovnen.

Rugbrød

Noget, som vi efterhånden er blevet kendte på, er vores lækre, hjemmelavede rugbrød. Vi har to forskellige slags, som kan ses på billedet.

Wienerbrød og kager

Udover vores lækre brød, har vi også et blandet udvalg af smagfuldt, dansk wienerbrød og tørkager i Kenneth’s Bageri, som vores fantastiske bagere hver dag bager og gør klar til vores dejlige kunder. I weekenderne kan man også købe flødeskumskager hos os, såsom gåsebryst og medaljer.